Prohlížíte si realizovanou nabídku.

N00207 | Pronájem bytu 3+kk Praha4 Kamýk

Smotlachova, Praha 12, Praha  

Pronajato

Exkluzivní nabídka pronájmu, nově zrekonstruovaný světlý a tichý byt se nachází v 6 nadzemním podlaží udržovaného panelového bytového domu se dvěma výtahy, stojícího ve vyhledávané části Kamýku, kde v dochozí vzdálenosti je kompletní městská infrastruktura.
 
Byt o celkové výměře 50 m2 je vyřešen velmi prakticky a tvoří jej: obývací pokoj s kuchyňským koutem vybaveným lednicí s mrazákem, myčkou, varnou deskou a kuchyňskou linkou, dvě ložnice, koupelna se sprchovým koutem, pračkou, sušičkou a WC. Ve vstupní chodbě zajišťuje úložný prostor prostorná vestavěná skříň. Krásný výhled do zeleně a na město Vám zajistí pohled z okna na východ a sever. Byt byl upraven z původní dispozice 2+1 na nynější dispozici 3kk, je po kompletní rekonstrukci. K bytu náleží komora na patře cca 1,76m2.
Bytový dům prošel kompletní revitalizací a je pravidelně udržován.
 
Byt se nachází v příjemné rezidenční lokalitě s výbornou dostupností veškeré městské infrastruktury. V blízkosti jsou k dispozici veškeré obchody a služby, mateřská i základní škola, sportovní a dětská hřiště, lékaři. Příjemný je i nedaleký park s možností kulturního a sportovního vyžití.
Společně s nájemným se hradí měsíční poplatky ve výši 6.000,- Kč + elektřina 1.000,-Kč. Kauce ve výši dvou nájmů, provize ve výši jednoho nájmu. Volné ihned. Kuřáci nejsou vítáni.
Dispozice bytu 3+kk
Podlaží v domě 6
Počet podlaží v domě 12
Celková podlahová plocha 50 m2
Druh objektu panelová
Stav objektu po rekonstrukci
Vlastnictví osobní
Doprava MHD
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Hana Čechová

Telefon: +420 777 312 235
E-mail: hcechova@bezvark.cz

Kontaktní formulář