Prohlížíte si realizovanou nabídku.

N00082 | Pronájem bytové jednotky 3+kk v rodinném domu, Dobříč - Praha západ

Dobříč  

Pronajato

Exkluzivně nabízím k pronájmu bytovou jednotku v rodinném domu v obci Dobříč v okrese Praha-západ. Domek se nachází ve velmi klidné části obce, na slunném, oploceném pozemku o rozloze 529 m². Na pozemku jsou vzrostlé stromy. Zahrada s venkovním posezením a pergolou je nájemníkům plně k dispozici, může poskytnout také ideální prostor pro vaše děti. Podmínkou je nájemce z řad nekuřáků a domácí mazlíček pouze jeden, majitel už jednoho má.
Bytová jednotka 3+kk o rozloze 60m2 se nachází v 1 NP. Dispozičně bytová jednotka nabízí: verandu, chodbu koupelnu s vanou, samostatné WC, kuchyňský kout který je plně vybavený včetně spotřebičů – lednice s mrazákem, mikrovlná trouba, myčka plynový sporák, elektrická trouba, dále obývací pokoj, 2 neprůchozí ložnice. Bytová jednotka je nově vymalovaná, na podlaze je dlažba a plovoucí podlaha. Součástí domku je sklep, který je možné využít na uskladnění věcí.
Dům je napojen na obecní vodu, kanalizaci, topení zajišťuje plynový kotel na ÚT.
Parkování je možné na ploše pozemku nebo před domem.
Nájemné činí 10.000,-Kč/m+10.000,-Kč/m poplatky. Kauce ve výši jednoho nájemného. K nastěhování od.1.6.2022.
Tato lokalita je velice žádaná pro svojí perfektní dostupnost do Prahy a a zároveň bydlení v přírodě.
Dispozice bytu 3+kk
Podlaží v domě 1
Počet podlaží v domě 2
Celková podlahová plocha 170 m2
Druh objektu cihlová
Stav objektu velmi dobrý
Vlastnictví osobní
Doprava vlak; silnice; autobus
Energetická náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Hana Čechová

Telefon: +420 777 312 235
E-mail: hcechova@bezvark.cz

Kontaktní formulář